Gastouder Opvang Pedagogiek (GOP)

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

De Cursus GOP

Start na de cursus met je eigen bedrijf van huis uit.

Voor wie?
De cursus is perfect voor u

 als u belangstelling heeft voor pedagogiek en er een leuke hobby van wilt maken

 als u uw interesse en kennis van pedagogiek wilt uitbreiden en verdiepen

 als u uw basiskennis van pedagogiek wilt verdiepen of de kennis ervan wilt ophalen

 als u meer over het gedrag van kinderen wilt weten over de GOP Cursus

Pedagogiek, oftewel opvoedkunde, kom je overal tegen. Op elke plaats waar je te maken krijgt met kinderen en jong volwassenen is een deel pedagogiek van toepassing. Zo wordt kennis en levenservaring op een goede manier doorgegeven aan de nieuwe generatie.
Heb je zelf kinderen of kleinkinderen, of ben je beroepsmatig veel met kinderen bezig?

Dan is de GOP cursus zeker iets voor jou! Met deze opleiding leer je alle basisbeginselen van de pedagogiek kennen. En die kun je gebruiken in je werk, als hobby, gastouder of bij het opvoeden van je eigen kinderen of kleinkinderen.

Wat kun je met deze cursus?

Met de GOP cursus leer je de belangrijkste aspecten van de opvoedkunde kennen, en kun je deze ook toepassen in het dagelijks leven. Zo kun je je eigen kinderen ondersteunen en begeleiden, maar ook beroepsmatig meer met opvoeding bezig zijn.

 Leer meer over het gedrag van kinderen Met de GOP leer je niet alleen kinderen opvoeden. Je leert ook meer over het menselijk gedrag, en hoe je dit op een goede manier kunt sturen of beïnvloeden.
 Ondersteun je eigen kinderen of kleinkinderen. Heb je zelf kinderen of kleinkinderen, en wil je ze graag zo goed mogelijk kunnen ondersteunen in hun ontwikkeling? Dan zet je met de GOP zeker een stap in de goede richting! Met deze cursus heb je genoeg kennis in huis om een goede begeleiding te kunnen bieden.
 Verbreed je professionele kennis van de pedagogiek Ben je werkzaam in het onderwijs, of bijvoorbeeld in een kinderopvang, naschoolse opvang of wil je zelfstandig een babbysittersclub starten? Met de GOP geef je een extra dimensie aan je vakgebied en dat komt ook de kinderen ten goede!